IZRADA AUTOMOBILSKIH KLJUCEVA


KONTAKT NA MOBITEL ILI PREKO NEKE OD MOBILNIH APLIKACIJA (WhatsApp,Viber,Telegram..)
MOB.098/777-460, Robert

Originalna kućišta auto ključeva često se unište, istroše ili napuknu, ili se ponekad samo istroše plastični gumbići na originalnom ključu.

Umjesto kupnje potpuno novog auto ključa, možete uštedjeti novac tako da zamijenite samo kućište vašeg auto ključa. Interni modul, tj. elektronika auto ključa preselimo u novo kućište i kopiramo mehanički dio ključa te on postaje kao novi. Mogućnost zamijene kućišta postoji za gotovo sve marke automobila. 

U ponudi imamo kućišta za većinu vozila!

U svim automobilima proizvedenima nakon 1995. godine ključ treba izvršiti dvije operacije da bi se pokrenuo motor vozila:

  • mehanički okrenuti bravu
  • podatke iz čipa u ključu mora poslati u kompjuter tog vozila.

Te podatke vozilo provjerava bezkontaktno pomoću zavojnice smještene oko kontakt brave tj. komunicira sa RFID čipom u ključu. Neki ključevi se jednostavno kopiraju sa čipa postojećeg ključa na čip novog ključa, pa za izradu takvog ključa nije potrebna prisutnost vozila. Za izradu drugih potrebna je razna dijagnostička oprema za spajanje na vozilo, koja omogućuje prijavljivanje novog ključa na to vozilo. U ovom slučaju potrebna je prisutnost vozila. U nekim slučajevima potrebno je izvaditi određeni modul iz vozila, iz njegove memorije (Eeprom) pročitati podatke te na temelju toga stvoriti podatke za čip novog ključa, za što je također potrebna prisutnost vozila. Za izradu kodiranih ključeva koristimo najnoviju dijagnostičku opremu.

Izrada auto kljuca po bravi

Ukoliko ste izgubili ili oštetili ključeve od automobila i nemate rezervne, dovoljno je da skinete bravu od jednih vrata (u slučaju da to ne možete izvesti sami mi izlazimo na teren) i donesete je kod nas. U roku od nekoliko sati (maksimalno drugi dan) dobit ćete ključeve.

Izrađujemo i popravljamo kučišta (za sve marke automobila) za auto ključeve sa daljinskim.

ZA DODATNE INFORMACIJE SLOBODNO KONTAKTIRAJTE NA MOBITEL ILI PREKO NEKE OD MOBILNIH APLIKACIJA (WhatsApp,Viber,Telegram..)

MOB.098/777-460, Robert